dissabte, 12 de desembre del 2020

16 HORES SOLIDÀRIES DE VacarissesCorre

 16 HORES SOLIDÀRIES DE VacarissesCorre

Tot un Club en moviment!

Pels volts de Nadal, aquests darrers anys ens agradava participar com a Club a les 24 hores d’ultrafons en pista de Corredors.cat a l’Estadi Municipal de Can Dragó que sempre tenien una finalitat solidària i aconseguien que 24 corredores i corredors de VacarissesCorre, amb les famílies respectives, s’organitzessin per enllaçar els relleus des de les 12 del migdia de dissabte fins a les 12 del migdia de diumenge.

Aquest any, amb la pandèmia, ens ha tocat reinventar-nos  i hem decidit organitzar la nostra pròpia festa solidària per al proper dissabte 19 de desembre. L’activitat tindrà lloc des de les sis del matí fins a les deu del vespre, tenint en compte que són les hores permeses per sortir dels nostres domicilis. Durant 16 hores, corredores i corredors i caminadores i caminadors de VacarissesCorre, de manera individual o en grups familiars, anirem donant voltes a un mateix circuit del polígon industrial de Can Torrella enllaçant relleus fins a completar les 16 hores. El circuit pren forma de 8: baixa per l'avinguda Muriel Casals, puja pel carrer Berlín, fa la volta per la ronda Shimizu i pel carrer de Venècia torna a enllaçar amb l'avinguda Muriel Casals.

Per cada quilòmetre recorregut el Club VacarissesCorre posarà 1 € (1 € x km) i els corredors/res i caminadors/res que ho vulguin també podran fer els donatius que desitgin. Tota la recaptació aconseguida la lliurarem a l’entitat Amics Solidaris de Vacarisses perquè la destinin al Rebost Solidari de Vacarisses i així afegir el nostre granet de sorra per millorar la qualitat de vida de les famílies vulnerables del nostre municipi.

De moment, a l'equip de VacarissesCorre ja hi tenim apuntats 29 participants i a l'equip de VacarissesCamina n'hi tenim 14

L'activitat està oberta a tothom, sempre i quan es respectin les normes sanitàries establertes: ens podeu acompanyar corrent o caminant (de manera individual o amb grup familiar) o fent les vostres aportacions econòmiques per al Rebost Solidari de Vacarisses.

Us hi esperem!

Salut i km!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada