diumenge, 10 de març del 2013

ÚLTIMS RESULTATS

Aquest diumenge, 10 de març, hem tingut participació dels nostres atletes en quatre curses.
En Toni Solsona ha participat a la Mitja Marató de Gavà. Com podeu veure el resultat és excel·lent i més si tenim en compte que han acabat la cursa 1004 atletes.

Aquest mateix diumenge Beni Varea ha participat a la cursa TRANS PLANT RUN-BCN, de 5 km. Amb un total de 2250 corredores, va arribar en la posició 143, amb un temps de 00:20:51. Un altre resultat excel·lent. Ens comenta que li agraden aquest tipus de curses amb finalitat solidària. La seva propera cursa serà el 7 d'abril amb els 10 de la Llagosta on intentarà baixar el seu temps de 10 km que ara està en 00:44:48.

També vam tenir representació del nostre club a la mitja marató Cursa de Muntanya ascens a  Sant Sadurní, amb en Xavi Menéndez. Una cursa molt dura i exigent.

Per últim, l'Ismael Orús, fidel als seus orígens ponentins, ha participat a la 3a Edició de la Marxa dels Castells de la Segarra, 81km de 1400m de desnivell positiu acumulat. D'un total de 104 participants, només 85 van acabar la cursa. L'Ismael va fer el lloc 56 amb un temps boníssim: 10:38:00.