diumenge, 7 d’abril del 2013

MONTSERRAT, LA LLAGOSTA, BARCELONA, IGUALADA... I LA ROCA DEL VALLÈS!

VacarissesCorre en 5 curses i amb podi!
 MONTSERRAT: SKYRACE (22 km i 12 km)
VacarissesCorre ha estat present a les dues curses. Els de la primera foto (l'Abel, en Lets, la Isabel, la Judit i l'Alvaro, acompanyats del Santi del Centre Excursionista de Vacarisses) i l'Alex han fet la cursa de 12 km amb un altre excel·lent podi de la Judit que ha entrat en tercera posició de la general femenina.
Moltíssimes felicitats, Judit! 
Ja ens estem acostumant als teus podis! 
No paris!
                                                              El podi dels guanyadors
 La representació de VacarissesCorre als 22 km ha anat a càrrec de l'Eduard Lahor, qui va ser el primer vacarissenc a la darrera cursa de la Campana.

LA LLAGOSTA: 26a Cursa Popular Els 10 de la Llagosta (10 km)
La cursa de la Llagosta ja forma part de l'agenda d'alguns companys de VacarissesCorre. Aquest any hi han participat el Beni, el Toni, la Mari i el Josep Maria. La Júlia i l'Isaac també hi han participat, ells però a les prèvies infantils. A la foto ens veieu amb el Sergio i la Maria José de Vacarisses, companys d'entrenament del Beni. A falta de resultats oficials,  apuntem de moment que el Toni ha aconseguit baixar dels 40 minuts (00:39:41) i amb molt bones sensacions (baixar dels 39 ja no queda tan lluny!) i que el Beni ja porta dues setmanes lesionat i avui s'ho ha hagut d'agafar amb calma.
                                   En aquesta foto amb els companys de feina del Toni Solsona

BARCELONA: 35a Cursa El Corte Inglés (10 km)
Amb la participació de les famílies Cal-Mella i Bella-Egea. Participar en aquesta cursa s'ha convertit per ells des de fa una bona colla d'anys en una trobada familiar irrenunciable. Ens fa una il·lusió especial veure el Julio en plena forma!
IGUALADA: La Gran Follada 4.0 (6,969 km)
Els jovenets de la colla s'han anat a distreure a Igualada: han corregut lligadets amb una corda, han saltat obstacles de palla, han hagut d'anar a cavall, han corregut marxa enrere i han acabat fent una entrada nupcial. Més distrets, impossible! El Martí i l'Alba, el Pol i la Iona.



LA ROCA DEL VALLÈS: Mitja marató de muntanya Camí dels ibers (21,57 km)
A darrera hora ens arriba la notícia de la nostra atleta més internacional. La Mònica Ardid ha participat a la mitja marató de muntanya Camí dels ibers que transcorre pel Parc de la Serralada Litoral amb sortida i arribada a la Roca del Vallès. La cursa ofereix l’atractiu de córrer en un entorn i uns boscos de gran bellesa, amb un recorregut molt exigent i, al mateix temps espectacular, amb un itinerari amb més del 90% de corriol (i desnivell positiu de 1090 m). Una característica singular és el fet de passar pels poblats ibèrics de Cèllecs i de Can Santpere, tal com feien els nostres avantpassats laietans ara fa més de 2.000 anys. La rialla de la Mònica a la foto i la seva situació als calaixos deixa constància, un altre cop, del seu excel·lent resultat: 1a posició de la general femenina amb 02:01:21.
Us recordem que el proper dissabte (13 d'abril) serà la protagonista de la tercera xerrada del cicle Parlem de córrer que organitza l'A.E. VacarissesCorre i la Biblioteca de Vacarisses. Després de comptar amb en Just Sociats i en Jordi Coral, arriba el torn de la Mònica. Serà un bon moment perquè ens expliqui els seus secrets per aconseguir tants i variats èxits en les diverses disciplines que participa.
Tots i totes hi sou convidats!

MOLTES FELICITATS A TOTS I A TOTES!
Gràcies a tots vosaltres, cada dia VacarissesCorre es fa i ens fa més grans! Salut!

2 comentaris:

  1. És veritat que no pareu mai! Quina canya! Felicitats!

    ResponElimina
  2. Quin cap de setmana més aprofitat! Es nota que VacarissesCorre està a tope! Que no decaigui la marxa!
    Elena

    ResponElimina