PASTÍS DE TARONJA I XOCOLATA "BONI-M"
Avui desvetllem un dels secrets més ben guardats a cal Francisco-Mònica. Els de VacarissesCorre que no els atrapem ara ja sabem perquè corren tant. Ells ens diuen que és un bon recuperador per a les tirades llargues. Vosaltres mateixos. Feu la prova, el tasteu i quan els veieu córrer per Vacarisses pregunteu-los d'on ve el nom de la recepta: si el tasteu i ja teniu una edat és possible que us vingui a la memòria algun regust de joventut...
Ingredients:
-4 ous
-2 taronges
-250 grams
d’ametlla picada
-250 grams de sucre
-1 sobre de
llevat “royal”
-250 grams de
xocolata negra (tauleta) per fondre
Elaboració:
-Mentrestant,
barregeu els ous i el sucre amb la batedora.
-Fetes les taronges, traieu-les i talleu-les en diversos trossos perquè es
refredin abans.
-Un cop fredes, passeu-les per la batedora, juntament amb els ous i el sucre.
-Afegiu-hi
l’ametlla picada i el llevat.
-Removeu-ho amb
cullera si volem trobar l’ametlla en menjar el pastís.
-Esteneu la
barreja en una safata rectangular, sobre paper d’alumini, a una alçada d’un o
dos dits.
-Fiqueu-ho al
forn a mitja alçada uns 30 minuts a 180ºC.
-Ja passat pel forn, traieu-lo i deixeu-lo refredar.
-Gireu la safata
sobre una font plana per poder treure el paper d’alumini.
-Foneu la
xocolata negra, tallada a trossos, en el microones (aneu comprovant-ho cada 30
segons i removent-ho).
-Esteneu la
xocolata sobre el pastís, ja sigui cobrint-lo tot o en tires creuades.
-Poseu-lo a
refredar a la nevera.
Francisco i Mònica
Ostres tu!! Això s'ha de provar!! Marta
ResponEliminaJa ens explicaràs! Els del Club ja ho hem comprovat i funciona!
EliminaMoltes gràcies!