diumenge, 21 de desembre del 2014

24h DORSAL 704

VacarissesCorre A LES 24 HORES D'ATLETISME DE CAN DRAGÓ PER L'ELA
20-21 DE DESEMBRE
24 persones i 24 hores. Com a club potser és el repte més agosarat que hem dut a terme fins ara. La causa i la motivació bé s'ho valia i, friquis com som, tampoc no ha estat massa difícil trobar 24 voluntaris disposats a córrer. Muntanyencs o trialers com som, el gran repte era ficar-nos dintre d'una pista (cosa que ben pocs havíem fet) i anar donant voltes sense parar. La planificació, prou primària, consistia a trobar 24 corredors, un per a cada hora, condicionats només per la disponibilitat familiar a l'hora de triar horari. La resta ja va sortint sola i relleu rere relleu hem anat completant hores fins a assolir uns objectius impensables i inimaginables el dissabte a les 12 del migdia. És clar que el de menys era sortir a competir i sí en canvi sortir a participar d'una experiència inoblidable. 
 Al final, i després de 24 hores hem quedat 8ns de la general (d'un total de 24 equips), hem fet 706 voltes al circuit i hem acabat completant 298'2km.
 Com molt bé ens ha recordat el Toni Jurado, "l'atletisme acostuma a ser un esport individual, però aquest cap de setmana ho hem transformat en un esport d'autèntic equip. No hi ha hagut resultats individuals, sinó que l'esforç de cadascú s'anava acumulant al xip de l'equip. Segur que per més d'un dels corredors ha estat dur córrer en una pista, fer-ho en segons quins horaris, però hem estat els que corríem i els que no ho han pogut fer, donant-nos suport i mostrant interès pel que feia cadascun dels integrants del grup, des dels més ràpids fins als que no ho són tant. I, a més a més, per la causa solidària que hi ha al darrere. Em sento molt orgullós de pertànyer en aquest grup humà amb el qual es pot fer i compartir moltes coses. MOLTES GRÀCIES!"

Moltes felicitats! 
 Taula de ritmes orientativa perquè no sempre coincideixen les hores en punt amb el relleu!
Salut i km!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada