diumenge, 18 de gener del 2015

16a MITJA MARATÓ DE TERRASSA

16a MITJA MARATÓ CIUTAT DE TERRASSA, 18 DE GENER
Diu el web de la Mitja: "Una de les característiques d'aquesta mitja, i per la qual és valorada, és pel seu recorregut 100% urbà que transcorre al llarg dels seus 21,097 km per diversos carrers de la ciutat. L'exigència del mateix, com a conseqüència de la situació orogràfica de Terrassa, el doten d'un atractiu especial per als afeccionats al món de l'atletisme. Aquest circuit s'ha anat suavitzant al llarg de les edicions evitant la pujada des de l'inici de l'Av. del Vallès, que es va fer durant les cinc primeres edicions, i intentant que la cursa arribi al major nombre de barris de la ciutat.
La primera edició es va celebrar al mes d'abril de l'any 2000, i a l'any següent i també al mes d'abril, la Mitja Marató de Terrassa va ser Campionat de Catalunya Absolut de Mitja Marató.
A partir de la tercera edició, l'any 2002, la data de celebració de la cursa dins del calendari de les curses de fons de Catalunya està fixada durant el mes de gener."
I una bona colla de VacarissesCorre no ens ho hem volgut perdre.
 Amb el Josep Maria, la Teresa, la Sonia, el Marc, el Toni, el Lets, l'Ivan, el Jose i el Beni.
Feia dies que no recollíem tanta participació en una cursa, però Terrassa ens fa la sensació que correm a casa i tots plegat hem acabat amb molt bones sensacions.
Corredors.cat hi ha posat les llebres i el Toni portava la vela amb 1h40'. Mai no ens cansarem d'agrair a totes les llebres la feina que fan a les curses, ja que, a banda de controlar el temps sempre van animant, informant del recorregut i aconsellant els corredors.
El temps no ens ha espantat i fora del fred de la prèvia, un cop començada la cursa el sol ens ha acompanyat en tot moment i hem pogut córrer a plaer.
El Lets i el Josep Maria a pocs km de l'arribada.