dissabte, 21 de febrer del 2015

ASSEMBLEA GENERAL 2015

ASSEMBLEA GENERAL 2015
El passat 18 de febrer vam celebrar l'assemblea general anual del club amb l'aprovació de tots els punts plantejats per la Junta.
Destaquem la bona assistència d'associats (més d'una vintena), la bona sintonia i les bones propostes de cara a aquest nou any.
I de tot plegat un bon desig: intentar obrir els entrenaments a molta més gent; sabem d'una bona colla de corredores i corredors que surten pel municipi però que no s'atreveixen a sortir amb nosaltres. Sí que és cert que l'entrenament de dissabte és una mica més llarg, però sempre hi ha la possibilitat de fer només la primera part de l'entrenament i tornar a les 9 cap a Joan Bayà. I dimarts i dijous sempre es pot tornar abans cap a la plaça Major. Per sort, aquest any som una bona colla sortint entre setmana i més d'un estarà encantat d'acompanyar-vos en els vostres primers entrenaments. El ritme el marquem entre tots, i si algú vol fer un entrenament més intens sempre recomanem sortir abans, així quan surt tot el grup ja li han passat les ganes d'anar a ritme lleuger.
Moltes gràcies per ser-hi i per fer-nos confiança!
Salut i km!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada