diumenge, 5 d’abril del 2015

REGLAMENT DE LES SORTIDES PER A TOTHOM

REGLAMENT: SORTIDES PER A TOTHOM
Les sortides per a tothom van dirigides a totes aquelles persones que vulguin gaudir d’un matí del nostre entorn i vulguin conèixer nous indrets i itineraris.
Són excursions curtes i guiades, amb recorreguts d’uns 8km aproximadament, assequibles per a nens i nenes a partir dels 5 anys. Els nens han de venir acompanyats per un adult que en serà el seu responsable en tot moment.
Aquestes propostes són gratuïtes per a tothom.
No cal fer inscripció anticipada. Només cal presentar-se puntualment al lloc i hora de sortida.
La sortida serà a les 9h (per la qual cosa recomanem arribar 10 minuts abans) des de la plaça Joan Bayà. Es calcularà que la finalització sigui com a molt tard a les 13h. En cas de canvi s’informarà degudament al bloc i als cartells informatius.
S’aconsella portar: esmorzar, aigua i calçat còmode, com a norma general. A més a més, en època d’hivern, roba d’abric, i en època d’estiu, gorra i crema solar. Si es necessita algun altre material s’informarà degudament en el cartell informatiu.
S’intentarà programar-les un cop al trimestre.
Es penjarà la informació específica de les sortides a http://vacarissescorre.blogspot.com.es/
Si plou quedarà a criteri de l’organització suspendre la sortida. En tot cas es comunicaria el mateix dia al punt de sortida.
Els promotors declinen tota responsabilitat pel que fa a accidents o altres perjudicis que la participació a la sortida puguin succeir a les persones, abans, durant o després d’efectuar-se la sortida.
Salut i km!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada