dissabte, 7 de novembre del 2015

ENTRENAMENT, 7 DE NOVEMBRE

DISSABTE, 7 DE NOVEMBRE: ENTRE LLORET I TOSSA!
L'entrenament d'avui ens ha portat lluny de casa: de la muntanya fins a la Costa Brava. Ens ha tocat matinar per ser a Tossa de Mar prou d'hora com per poder agafar l'autobús fins a Lloret de Mar (llàstima que només 10' després de sortir de l'estació d'autobusos ens hem quedat tirats enmig de la carretera i hem hagut d'esperar un altre autobús per acabar el trajecte. "Ha sigut el manguito", diu el Carlitos que hi entén!)
Ja a Lloret, hem deixat el passeig Marítim i ja hem enfilat Camí de Ronda seguint les marques blanques i vermelles del GR o la fletxa amb el punt blanc. A voltes de pujada, a voltes de baixada, altres vora el mar o dalt d'un penya-segat hem anat seguint els 14km en un trajecte molt agradable però intens per superar els 800m de desnivell. Sort que la remullada a la platja i el dinar de Tossa de Mar ho han tornat a posar tot a lloc.
És clar que no tothom ha pogut venir a Tossa. El Toni i l'Ivan s'han quedat a fer l'entrenament per Vacarisses i no s'hi han posat amb poc: la volta que han fet per can Còdol, Rellinars, la pista de les barraques de vinya, Castellbell, cal Guixa, la Farinera i Viladoms els ha ocupat 23km! Avui s'hi han posat de valent!
Salut i km!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada