diumenge, 17 d’abril del 2016

ELS DOS EQUIPS DE VacarissesCorre A LA TRAILWALKER GIRONA 2016

ELS DOS EQUIPS DE VacarissesCorre A LA TRAILWALKER GIRONA 2016
Aquest cap de setmana, els dos equips de VacarissesCorre han pres part a la 6a edició de la Trailwalker de Girona. Després de setmanes d'entrenament i d'organització arriba el gran dia. 100km per endavant i el desig d'arribar en les millors condicions a Sant Feliu de Guíxols: Olot, Sant Feliu de Pallerols, les Planes, Amer, Anglès, Girona, Cassà de la Selva, Llagostera, Santa Cristina d'Aro i Sant Feliu de Guíxols. 
Certament, el temps no ha ajudat a fer més passable la jornada, ja que des del moment de la sortida ens han acompanyat unes bastant altes temperatures fins ben entrada la tarda.
 Corredors i equip de suport abans de la sortida!
Els dos equips de VacarissesCorre amb l'equip Kriter, un referent de les Trailwalker!
Els dos equips:
VacarissesCorre TW1 (G103): format per la Teresa, la M. Àngels, la Idoia i el Xavi amb el suport del Jesús i de l'Eva. Han completat els 100km amb un temps de 17:45:23!
VacarissesCorre TW2 (G105): format pel Toni,  el Marc (ha hagut de plegar per problemes físics al km 42), el Greg i el Josep Maria amb el suport del Carlitos i el Lets. Han completat els 100km amb un temps de 12:55:33!
 El TW2!
 El TW1!
 Una cursa espectacular que recordarem tota la vida i que no hagués estat possible sense el suport de tantes i tantes persones que al llarg d'aquests darrers mesos ens han fet costat i confiança. És gràcies a ells, també, que hem pogut arribar a Sant Feliu, cruixits, cansats, destrossats... però satisfets de la proesa duta a terme!
A totes i a tots, moltes gràcies!
Moltes felicitats!
Salut i km!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada