dissabte, 17 de setembre del 2016

ENTRENAMENT, 17 DE SETEMBRE

DISSABTE, 17 DE SETEMBRE: NO SÉ QUÈ DE LA CAMPANA 2017
Avui dissabte doble entrenament de VacarissesCorre.
Els de les 8 hem començat Campana i a l'alçada del Roure Monjo hem enfilat el Camí Ral per damunt de la font i hem arribat als Caus superant un pendent considerable: el Lets es coneix el territori com el palmell de la mà! Ens hem plantat a la Casa Nova de l'Obac amb 10km a les cames (es veu que és la distància correcta segons el Toni Jurado per no sabem quina història que té pensada per al 10è aniversari de la Campana). Després hem baixat per la carretera amb alegria (els asfalters marcant el ritme: a 3'35") fins a trobar la pista de les Vendranes. D'aquí, corriol de pujada fins a la Moreneta, cinglera fins a la torre elèctrica de la Torrota i cap a casa. Avui han sortit 20km en 2h15'!
Amb el Josep Maria, l'Ivan, el Lets i la Irina que ha decidit celebrar el seu aniversari amb un entrenament molt eixerit! 
Moltes felicitats, Airina!
Els de les 8.30 han decidit fer una tirada més propera al poble i han fet ruta cap a la Font de l'Orpina.
Amb el Raül, que ja porta un bon ritme durant la setmana, el Carlitos, que ja torna a estar on fire i l'Elena, a qui donem la benvinguda com a nova associada de VacarissesCorre i també s'ho ha agafat amb moltes ganes.
Salut i km!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada