dissabte, 25 de març del 2017

ENTRENAMENT, 25 DE MARÇ

DISSABTE, 25 DE MARÇ: ENTRENAMENT AMB ELS AMICS DE LA CAMPANA I LA NÚRIA PICAS
Tots els entrenaments de dissabte són diferents i el d'avui no ha estat una excepció. Avui hem fet coincidir l'entrenament amb un dels primers actes oficials del 10è aniversari de la Cursa de la Campana. I ho hem fet per la porta gran. 
A les 10:00 un entrenament suau amb la Núria Picas per estirar cames i gaudir dels corriols, pista i camins del voltant del nucli urbà de Vacarisses. I més avui que els hem trobat plens de fang, molta aigua i una mica de neu. El Serrat, la torre elèctrica, la cinglera, hem tret el cap pel Cingle, la Moreneta, camí dels tubs i cap a Joan Bayà.
A punt per a l'entrenament envoltant la Núria Picas.
Dalt del Cingle.
A les 11:30, ja al vestíbul del Casal, hem tingut temps per fer petar la xerrada distesament amb la Núria Picas, fer-nos quatre fotos i recollir uns quants autògrafs.
I a les 12:00 el plat fort de la jornada. Presentació de la 10a edició de la Campana a càrrec del Toni Jurado i xerrada de la Núria Picas amb presentació del Dani Ramírez. Presentació, xerrada i preguntes dels assistents han fet les delícies d'una bona assistència de públic que no s'ha volgut perdre les explicacions, anècdotes, consells, experiències i confessions de qui ara per ara és l'atleta catalana més en forma del moment.
 El Toni Jurado, presentant la 10a edició de la Campana.
La Núria i el Dani, una combinació perfecta per parlar d'atletisme, de muntanya i de valors ètics i/o esportius. I entre una cosa i l'altra, també hem pogut gaudir del documental Home to home, que recull l'extraordinària experiència de la Núria Picas de fer Cavalls del Vent i Carros de Foc en el menor temps possible.
I un retorn als orígens: la Núria Picas amb el José Miguel, l'Edu i el Toni, els responsables que un bon dia comencéssim a fer la Cursa de la Campana.
Gràcies per ser-hi!
Salut i km!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada