diumenge, 18 de març del 2018

TRAILWALKER 2018: AIXÍ NO!

TRAILWALKER 2018: AIXÍ NO!
Una cursa de 100km no es prepara d'un dia per un altre. Després de la participació amb 2 equips a la Trailwalker del 2016, una bona colla va decidir repetir en una nova edició. 
Per què? Perquè és un repte esportiu espectacular, bestial, engrescador..., i perquè ens agrada participar en reptes esportius que tenen una finalitat solidària (només cal passejar-se per aquest blog per veure-ho).
Amb entrenaments programats fins a l'abril (amb un de 45km fet) i els diners recaptats (1300€, però no lliurats encara a l'organització) ens va colpir la informació que va arribar a través dels mitjans de comunicació d'abusos sexuals, malversació de fons recaptats i la inacció per part de dirigents de l'organització.
100 km 1 causa. Després de diverses reunions, creuament de comunicats i converses, els integrants del grup de Trailwalker 2018 prenem la decisió, per majoria però no per unanimitat, de no participar a l'edició d'enguany. 
Certament, no ha estat una decisió fàcil perquè al cap i a la fi, qui acaba perdent en aquestes històries sempre són els més febles, els destinataris d'aquests recursos que necessiten la nostra ajuda per tirar endavant, malvivint en molts casos, perquè molts governs ja han dimitit de destinar recursos suficients per a ajut internacional. 
Malgrat tot, seguim i seguirem. 
No volem parar i continuarem buscant nous reptes esportius i solidaris que ens donin confiança per destinar-hi aquells diners que hem anat recollint amb el suport del Moto Clàssic i les aportacions de la Fira de Nadal.
Salut, km i solidaritat!
Josep Maria Pinós
President de VacarissesCorre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada