dilluns, 11 de juny del 2018

GARMIN TEAM TRAIL 2018

GARMIN TEAM TRAIL 2018
Aquesta tarda hem fet la presentació oficial dels 3 equips de VacarissesCorre que participaran aquest proper cap de setmana a la 2a edició de la Garmin Team Trail. L'acte s'ha dut a terme a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Vacarisses amb la presència de l'Alcalde Toni Masana i el Regidor d'Esports Pere Casas. 
 En Toni Masana i en Pere Casas amb corredores, corredors i assistències.
Després de les bones sensacions que van tenir els participants de VacarissesCorre l'any passat, enguany la cosa s'ha animat molt i hem arribat a completar 3 equips: 1 de femení i 2 de masculins.
La GTT és una cursa amb un recorregut marcat de 203,98km des de Castellar de N'Hug fins a Sant Cugat. Es corre per relleus, en el nostre cas amb 2 equips de 6 corredors i 1 equip de 4 corredors. La cursa comprèn 8 etapes d'entre 20 i 30km que s'han d'anar repartint entre tots els corredors. 
Aquesta és una cursa d'Equip, però també és una cursa de Club. D'equip perquè en tot moment estarem acompanyats de les nostres assistències que ens ajudaran a arribar als controls i faran d'enllaç entre una etapa i una altra. Sense ells, seria impossible dur a terme la cursa. I és una cursa de club perquè entre corredores i corredors, assistències i familiars, mourem una cinquantena de persones, tants com socis té l'entitat; per tant, la implicació i coordinació de l'esdeveniment és màxima.
Els entrenaments els portem al dia, les ganes hi són totes i si el dia i el temps ens respecta una mica esperem gaudir d'una bonica experiència i arribar a Sant Cugat amb la satisfacció d'haver participat en un esdeveniment memorable.
Moltes gràcies pel suport!
Molta sort!
Salut i km!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada