dissabte, 21 de novembre del 2020

ENTRENAMENT, 21 DE NOVEMBRE

 DISSABTE, 21 DE NOVEMBRE: ENTRENAMENT DEL PRESIDENT JOSEP MARIA!

El tercer entrenament d'aniversari l'hem fet amb amb el Josep Maria, l'actual President de VacarissesCorre que va prendre el relleu el 2018 després del Toni Jurado.

L'itinerari ens ha portat per la cinglera, la font de Sanana amb la masia de can Marigolfes al costat, corriol de Rellinars per enfilar-nos fins a la masia de l'Alzina, baixada cap a la riera de can Còdol i corriol ascendent fins a enllaçar amb la pista que ens ha portat fins al Serrat. Poc més de 12 km i +441 m.
























"VacarissesCorre fa 10 anys! L'any 2010 jo encara no corria, però el Club em va arribar el 2011 per quedar-se i ara ja forma part de les nostres vides com un més de la família. Perquè VacarissesCorre ens aporta esforç, superació, solidaritat, companyia, il·lusió, reptes... Per molts anys! I moltes gràcies per ser-hi, amigues i amics de @vacarissescorre. I moltes gràcies @elenamelovera per ser-hi sempre!"

Josep Maria

Moltes gràcies, President!

Salut i km!

2 comentaris:

  1. Tot i no poder haver estat, és un plaer ser part de VacarissesCorre, per la superació, il·lusió i reptes com bé dius ..... Ens veiem als reptes solidaris propers.

    ResponElimina