dissabte, 5 de desembre del 2020

ENTRENAMENT, 5 DE DESEMBRE

 DISSABTE, 5 DE DESEMBRE: SEMBLA QUE JA FA FRED!

Sigui per la raó que sigui, aquest dissabte ha estat un dels entrenaments que més bona acollida ha tingut entre els nostres associats. Doble entrenament, com en les millors èpoques, a les 8 i a les 9.

                                       
Els de les 8 hem seguit l'itinerari que ens ha marcat el Lets: inici explosiu per la Moreneta per enfilar el corriol de pujada de la Marató de la Campana cap a l'Obac. Font de la Portella, Obac Vell i cim de la Roca Salvatge. Tornada pel mateix recorregut, però abans de les 3 Maries hem agafat la carretera per treure el gel de les vambes: algú ha dit que ens hem posat a 3:13 en algun moment...










I els de les 9, per allò d'agafar el sol, han comprovat que els camins i corriols encara estaven recoberts per una fina capa de gebre que ha fet més bonica l'estampa prenadalenca.






Salut i km!


2 comentaris:

  1. Holal!
    Podreu començar a compartir les rutes que feu!
    Som molts els aficionats al trail-running que vivim a Vacarisses, i us ho agraïriem molt!

    Salutacions

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, J. Comas, celebrem que vulgueu conèixer les nostres rutes. Si no us animeu o no podeu sortir a córrer amb nosaltres, ens podeu trobar a les diverses aplicacions de running que ens faciliten molt la feina, Strava sobretot, i per no complicar més la vida al nostre CM que ja va prou enfeinat amb les xarxes socials. Si ho prefereixes ens pots enviar un correu (vacarissescorre@gmail.com) i ho acabem de parlar. Salut i km!

      Elimina