dissabte, 15 de març del 2014

ENTRENAMENT, 15 DE MARÇ

DISSABTE, 15 DE MARÇ
L'entrenament d'avui és d'aquells que fan afició. Avui hem coincidit a Joan Bayà i a les 8 la Isabel, el Xavi i el Josep Maria (és clar que la Isabel i el Xavi ja portaven mitja hora de ruta!).
Només iniciar l'entrenament, el Xavi ja ens ha motivat per fer un recorregut tipus muntanya russa (a Vacarisses, per això, ja és una mica normal). 
Hem sortit de la plaça direcció cronoescalada però de seguida hem tirat cal al Serrat des d'on camp a través (el Xavi ens assegurava que seguíem un corriol) hem arribat quasi a can Vives (hem passat fins i tot per una platgeta on s'hi fan rovellons... -això no sortirà al google maps!-), per enfilar l'ascensió cap a la Torrota. D'aquí cap al dipòsit i cap al corriol que porta a Sanana. Hem seguit cap a Can Còdol i d'aquí hem retornat cap a Vacarisses (la Campana a l'inrevés) fins a l'inici del corriol de la cinglera. Hem seguit el corriol fins al final i hem baixat les 3 rampes dels Caus (quin plaer fer-les de baixada, acostumats a trobar-los per la cursa de la Campana quan les cames ja estan molt castigades) fins a les Vendranes. D'aquí ja hem retornat cap a casa pel Lleonart i pel Serrat. Dues hores i uns 15 km, bon ritme i bona companyia!
Molta sort, demà, als maratonians de Barcelona!
Salut i km!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada