diumenge, 27 d’abril del 2014

ENTRENAMENT, 26 D'ABRIL

DISSABTE, 26 D'ABRIL
ENTRENAMENT EXTRAORDINARI AMB EL DANI RAMÍREZ
La sortida pel Montseny ha estat senzillament GENIAL. El Dani ens ha regalat un matí preciós. Hem començat a córrer des de la falda del Montseny. Un primer km planer per escalfar i després la pista ha començat a enfilar-se progressivament. Ens hem endinsat en una fageda, i hem pujat amunt-amunt com cabres, trepitjant una preciosa catifa de fulles caiguda la tardor passada. Hem planejat tot pujant cap al Turó de l'Home. Una vista espectacular a 360 graus (Montserrat, Pirineu nevat, Golf de Roses i més i més i més: una autèntica talaia). Al Turó de l'Home hi hem trobat la família Menéndez Ramírez que venia a peu des de Santa Fe, fotos, 4 ganyips, algun gel i hem carenejat fins al cim de les Agudes (1706 m). Tornant hem fet dos km de baixada molt pronunciada i força tècnica, hem passat per uns alzinars i per una castanyeda, tot travessant algun rierol. Hem acabat fent 21,5 km (la primera mitja del Guillem) i tornem molt satisfets. 
Gràcies molt especialment al Dani, encantador com sempre i un llibre obert; i gràcies al Francisco, a la Mònica, al Guillem, al David i al Xavi, que ho han fet possible. 
Em quedo amb el record de la bona companyia, d'un paisatge de primavera on tot reneix i uns colors de natura increïbles. 
Isabel Roumens
El Guillem, el Xavi, el Dani, la Mònica i el Francisco.
Les lliçons magistrals del Dani.
 Una bona colla per a un molt bon dia.
El Guillem, la Isabel, el Dani, la Mònica, el David i el Xavi.
VacarissesCorre: el Francisco, el Guillem, la Isabel, el David, la Mònica i el Xavi.
 Fa fred, Pere?
 Els més jovenets de la colla!
Moltíssimes gràcies, Dani!
Moltíssimes gràcies, família Menéndez-Ramírez!
Salut i km!

1 comentari:

  1. Aquest entrenament ens el vam perdre. A veure si ho tornem a repetir.
    Josep Maria

    ResponElimina