dilluns, 14 d’abril del 2014

SETMANA SANTA I UNA MICA MÉS

ENTRENAMENTS DURANT LA SETMANA SANTA I ENTRENAMENT EXTRAORDINARI AMB EL DANI RAMÍREZ
Aquests dies de Setmana Santa actualitzeu l'agenda perquè no fem vacances.

-Dimarts, 15 d'abril: entrenament ordinari. A les 20:45 a la plaça Major: itinerari de can Vives.

-Dijous, 17 d'abril: 2n Leksport training day. Entrenament per Montserrat amb la gent de Leksport: Just Sociats, Agustí Roc, Laia Andreu... (+ info al següent enllaç ja que per poder-hi anar us hi heu d'inscriure: http://blog.leksport.com/montserrat-training-day/). A les 17:00 a Santa Cecília i a les 17:30 comença l'entrenament d'unes 3 hores; dificultat tècnica mitjana-alta.
 -Dijous, 17 d'abril: entrenament ordinari per qui no pugui anar a Montserrat. A les 20:45 a la plaça Major: itinerari asfalt.

-Dissabte, 19 d'abril: entrenament extraordinari de Setmana Santa de VacarissesCorre. Aquest dissabte us proposem fer el recorregut nou de la Mitja de la Campana amb dos itineraris/nivells diferents però, en els dos casos, sense haver de fer la totalitat dels 21,5 km: un grup podria fer uns 18 km i l'altre faria uns 10 km. Com sempre, a les 8:00 a la plaça Joan Bayà.

-Dissabte, 26 d'abril: entrenament extraordinari amb el Dani Ramírez que ell mateix intitula: El kilòmetre vertical al Montseny! Aquesta és la seva proposta:
"Ruta circular: Aquest seria el perfil dels 18 km, sortint de cota 777 m a can Gensana i pujant pel dret al Turó de l’Home 1.712 m, el Turó Catiu d’Or de 1.680 m, i baixant molt pel dret cap a Fontmartina i tornar quasi per pla o lleugers pujadors/baixadors fins al punt d’inici.
 Un cop a dalt es pot allargar uns 3 kms la ruta fins Les Agudes, que és el tram més preciós.
 I si no la fem circular, baixaríem per on hem pujat, llavors quedaria per uns 15 km.
 Hi ha moltes maneres d’allargar i escurçar, segons anem decidint. I el desnivell positiu oscil·la de 1.040 a 1.200 metres.
 Jo crec que podem fer bé Turó de l´Home, Catiu d’Or i Les Agudes 1.700 m."

Així que ja ho sabeu: tenim entrenaments per a tots els gustos! 
Salut i km!
I bona Setmana Santa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada