diumenge, 15 de març del 2015

MONTSERRAT SKYRACE

MONTSERRAT, EXPRESS (15KM) I SKYRACE (25KM)
"A cavall de les comarques del Bages, l’Anoia i el Baix Llobregat, s’aixeca el massís de Montserrat, símbol de Catalunya. La serra dibuixa un contorn tan singular que desperta l’admiració d'aquells que gosen desafiar-la. Tots, sense excepció. ​​

Darrera la peculiaritat d'aquesta forma hi ha un còctel d'emocions i sensacions que ens fan sentir intensament vius. Tretze ermites i un Monestir parlen d'espiritualitat. El patrimoni cultural incalculable recorda les llegendes forjades i la infinitat de vies d'escalada mostren una altra manera d'entendre la muntanya. La compartim, però no ens calen arnesos ni cordes. Unes vambes ens basten per fer allò que més ens agrada: córrer.​​
Ha arribat el moment d'endinsar-se en la silueta rocallosa per viatjar a través d'ella fins al cor del massís, on s’amaga la vegetació i la fauna més salvatge. És el moment de lluitar contra el vertigen de la canal de Sant Jeroni per tocar el sostre de Montserrat. De Monistrol fins al cel més emblemàtic de Catalunya. No hi ha excuses ni sobren raons.

Un viatge extraordinari pels corriols i secrets d'aquestes muntanyes. El destí ha volgut que se'ns presenti una altra oportunitat de formar part de la immensitat de casa nostra."
 
I uns quants de VacarissesCorre no ens ho hem volgut perdre. Hem tingut participació a les dues proves i tots plegats hem pogut gaudir una altra vegada dels corriols, panoràmica i entorn de la muntanya més emblemàtica de casa nostra.
El Norbert ho té clar: si les vistes s'ho valen, para i fa la foto!
Recollida de dorsals la vigília de la cursa.
Els de l'Express: el Norbert, la Isabel, la Idoia i el Josep Maria.
Els resultats de les dues curses.
Moltes felicitats!
Salut i km!



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada