diumenge, 9 d’octubre del 2016

RASOS DE PEGUERA-MANRESA I RONDA VALLESANA

RASOS DE PEGUERA-MANRESA I RONDA VALLESANA
Aquest cap de setmana hem tingut participació a dues clàssiques a prop de casa nostra.
XXV MARXA RASOS DE PEGUERA-MANRESA
La Cris i companyia han optat per participar a la Marxa de muntanya Rasos de Peguera–Manresa. Trail no circular que comença al xalet refugi Rasos de Peguera i acaba a Manresa. Té una distància aproximada de 82km, un desnivell positiu de 1207m i un desnivell acumulat de 3989m.
El recorregut va dels Rasos de Peguera cap a Montmajor, passant pel Pi de les Tres Branques, de Berga a St. Llorenç de Morunys, vora la Mina, l’obaga dels Tossals, Taravil i santuari de Correà. De Montmajor fins a Serrateix per la riera de Navel. De Serrateix a Callús, baixant per la riera de Sant Cugat. I de Callús fins la zona esportiva del Congost de Manresa, passant pel peu del Collbaix.
XXXVII RONDA VALLESANA
El Josep Maria i l'Elena s'han apuntat a la Ronda Vallesana que aquest any ha fet recorregut per Castellterçol i Castellcir, a l'actual comarca del Moianès, i que permet conèixer espais com l'ermita de Sant Gaietà, les poues de glaç de la Ginebreda, el torrent de la Fàbrega, l'Escaleta dels Gats, el molí de Brotons, la font d'en Prat de la Riba, etc.
Salut i km!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada