diumenge, 13 de novembre del 2016

DIUMENGE, 13 DE NOVEMBRE: ENTRE BADALONA I BEHOBIA!

DIUMENGE, 13 DE NOVEMBRE: ENTRE BADALONA I BEHOBIA!
Aquest diumenge hem tingut participació de VacarissesCorre a Badalona i a Behobia.
2a Caminata Huella Solidaria, Badalona
La Ruth, per segon any consecutiu, ha tornat a participar en la cursa de Badalona que té per objectiu sumar esforços solidaris en l'ajuda per a l'alimentació infantil en l'àmbit local. Es tracta d'una ruta circular de 10km que transcorre pel Parc de la Serralada de Marina entre Badalona, la Creu de Montigalà, el Monestir de Sant Jeroni de la Murtra i tornada a Badalona.
La Ruth amb el Monestir al fons.
52a Behobia-San Sebastian
Aquest matí s'ha disputat una nova edició de la Clàsssica BSS, cursa de 20km i un any més amb una participació nombrosíssima, més de 30.000 corredors.
La cursa l'ha guanyada el Carles Castillejos amb poc més d'una hora, 1:00:19, rècord del circuit, en categoria masculina, i l'Aroa Merino amb 1:10:53 en categoria femenina.
El Josep Maria amb els Running Cows Team, l'Aina, la Cris, la Laia i l'Emilio.
13º de temperatura, una mica de pluja i un desnivell agradable que ha fet que la cursa agafés un ritme molt alegre. Les noies han anat al seu ritme i el Josep Maria i l'Emilio no han anat pas a passeig: el Josep Maria ha anat marcant ritme en els 10 primers km i en la segona part ha estat l'Emilio qui s'ha posat a tirar del carro. Al final 1:32:41 i el plaer d'haver participat en una cursa emblemàtica en un entorn privilegiat, per paisatge, animació i gastronomia.
Moltes felicitats!
Salut i km!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada