dimecres, 10 de juliol del 2013

ESPORTISTES D'ALT NIVELL 2013

LA MÒNICA ARDID ENTRE ELS 10 ESPORTISTES D'ALT NIVELL DE LA FEEC
Al web de la FEEC s'hi pot llegir la següent informació:

La Secretaria General de l'Esport ha fet públic el llistat amb la relació d’esportistes d’Alt Nivell 2013 aprovada per les Comissions Tècnica de Seguiment i Comissió d'Avaluació que regulen l’ARC.
Tenen la condició d'esportistes d'alt nivell les persones que figuren a les llistes que aprova semestralment la Presidència del Consell Català de l'Esport, la qual participa o té opcions de participar en les competicions de màxim nivell organitzades per les federacions esportives internacionals. Aquesta condició d'esportista d'alt nivell suposa una sèrie d'avantatges per al mateix esportista, com ara suport mèdic, psicològic i acadèmic, oferts pel Consell Català de l'Esport.
En funció dels barems establerts pel Consell Català de l'Esport (resultats a nivell internacional i estatal) i de la proposta que vam enviar des de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya, s'ha fet public el llistat dels 10 esportistes de la FEEC que tenen la condició d'esportistes d'Alt Nivell. Una prova més de l'excel·lent feina feta des de la base, principalment a través de la tasca dels diferents Centres de Tecnificació de la Federació.
 ESQUÍ DE MUNTANYA
- Laura Balet (UE Sabadell)
- Nil Cardona (Ski Club Camprodon SE)
- Aleix Domènech (CE d'Olot)

- Marta Garcia (CE Calldetenes)
- Kilian Jornet (CP Puigcerdà SE)
- Mireia Miró (UEC Gràcia) 
- Marc Pinsach (CE Cassanenca)
ESCALADA ESPORTIVA
 -Ramon Julián (GE Manlleu)
CURSES PER MUNTANYA
- Mònica Ardid (UA Terrassa SE)
- Núria Picas (AE Mountain Runners del Berguedà)
Informació elaborada per l'Àrea de Comunicació de la FEEC
MOLTES FELICITATS, MÒNICA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada