dilluns, 15 de juliol del 2013

SALOMON, MIREIA MIRÓ I CORREDORS.CAT

TEST SALOMON XR CROSSMAX 2
Aquest dissabte vàrem tenir l'oportunitat de fer de guies d'una trentena de corredors que mitjançant un sorteig van poder participar en el test que la casa Salomon va organitzar per provar les XR CROSSMAX 2. El test adreçat a corredors.cat va comptar amb la presència de la Mireia Miró que a banda de comentar-nos les excel·lències de la casa Salomon també va tenir temps per repassar la seva trajectòria professional i els nous reptes mentre es recupera d'una lesió que la té apartada, de moment, de l'activitat atlètica.

Després de les explicacions tècniques per part dels experts de Salomon, vàrem organitzar-nos en tres grups per seguir la ruta d'uns 10km proposada pel Xavi: plaça Joan Bayà, Can Vives, la Farinera, Sanana, Can Còdol, Mas Lleonart, la cinglera i altre cop cap a la Fàbrica on ens esperava l'avituallament de rigor per recuperar forces: una dutxa a les piscines i un tancament de jornada amb un esplèndid aperitiu que va fer les delícies de tots i cadascun dels participants.
Moltes gràcies a corredors.cat (què faríem sense el Toni J.), a Salomon i sobretot a la Mireia Miró, per ser una campiona dins i fora de les pistes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada