dissabte, 12 d’octubre del 2013

24a CURSA DEL TORRÓ

24a CURSA DEL TORRÓ CONCABELLA-AGRAMUNT
Avui i com a cloenda del Correstel 2013 s'ha celebrat la 24a Cursa del Torró coincidint amb la XXVa Fira del torró i la xocolata a la pedra d'Agramunt, amb un total de 15,3 km, que són els que separen Concabella, un petit poblet de la Segarra, d'Agramunt, ja  a l'Urgell, passant per les Pallargues. Hi havia també la possibilitat de fer el trajecte caminant i VacarissesCorre hi ha estat present, tant en la Cursa com en la Caminada.
Un fred prehivernal (6º a primeríssima hora del matí) no ha estat obstacle per gaudir d'un entorn tan familiar, entranyable i conegut ja que qui portava el dorsal 158 és fill d'aquestes terres i sempre fa il·lusió, tot i la llunyania de Vacarisses, córrer a casa. I a més, acompanyats de família.
La Mariona i l'Elena han fet la Caminada en dues hores i mitja i l'Ismael, el Martí i el Josep Maria han participat a la Cursa.
                   Aquesta era la cinquena i última cursa del circuit de curses del Correstel 2013.
La Mariona, el Josep Maria, l'Elena, el Martí i l'Ismael.
La família també s'ha apuntat a la Caminada.

 Ja a Agramunt.
Salut i km!

2 comentaris:

  1. Molt xula! Una sortida interessant... i més si la fas a peu, jejeje!
    Elena

    ResponElimina
    Respostes
    1. La gràcia d'aquesta cursa és que els que la feien caminant van sortir una hora abans, així els que vam anar corrent ens vam anar trobant molt suport i ànims -que compartíem- a mesura que anàvem trobant coneguts. Tot plegat molt interessant i diferent del que estem acostumats a fer, que moltes vegades trobem a faltar més caliu en el públic!
      Josep Maria

      Elimina