dimarts, 29 d’octubre del 2013

SANT LLORENÇ SAVALL, 27 D'OCTUBRE

19a edició PRIMERA MARATÓ DE MUNTANYA DE CATALUNYA
SANT LLORENÇ SAVALL
Aquest diumenge, Sant Llorenç Savall va tornar a acollir una nova edició de la Marató de Muntanya, juntament amb la Mitja Marató, 15 km, la Cursa de Sant Jaume i el 1r Canicross de Catalunya.
Després de molts anys de mantenir un recorregut similar, fa cinc anys es va innovar per endinsar-se al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i fer una cursa molt més tècnica. Els corredors de la Marató i de la Mitja Marató havien de suportar un fort desnivell, mentre contemplaven les vistes sobre un dels paisatges més bonics de les comarques barcelonines. Aquest any, a més, la Marató incloïa la pujada al cim de la Mola (1104 m) i per primera vegada formava part de la Copa Catalana de Curses de Muntanya.
VacarissesCorre hi ha tingut una nombrosa participació i uns resultats més que notables.
La Isabel, una de les participants, ens comenta que quan van arribar tenien 18ºC de temperatura (i recorda que l'any anterior la temperatura era negativa!).

Teresa Ballús: 3h 5m 22s

La nostra bona amiga Mònica Ardid representant la UA de Terrassa va fer la primera posició femenina de la mitja marató amb un temps d'1h 54m 5s.

M. Angeles Peña: 1h 12m 46s

La Isabel també ens comenta que ha estat una bona matinal amb més de 1700 participants en total i  una molt bona experiència el fet de compartir les curses amb altres integrants de VacarissesCorre.