dilluns, 25 de novembre del 2013

BELL RACE, 2013

BELL RACE A CABRIANES, 3a Cursa del Campionat Maqui, 24 de novembre de 2013
Aquest diumenge 24 de novembre VacarissesCorre va ser a la 3a Cursa del Campionat Maqui amb sortida i arribada a l'Hostal del Camp de Cabrianes.
L’atractiu principal de la Bell Race des dels seus orígens és l’elevat nombre de corriols per on transcorre i el fet de tocar la campana en el punt més alt del recorregut, que tal i com va sent habitual està situada al Montcogul, a 598 metres d’alçada.
A diferència del 2012 la Bell Race d'enguany seguia un sentit horari, invertint en el 80% els senders que es varen fer l’any passat. El recorregut començava al mateix Hostal del Camp i després de 3 km s'arribava a la zona de corriols. D’aquesta manera el grup de corredors es podia allargar i quan van arribar els corriols ja s'evitaven embussos i així tothom podia gaudir millor dels trams de senders aeris i les vistes de pla de Bages i  Montserrat. Inicialment es fa 1 km de pista que ajuda a estirar encara més el grup de corredors, per iniciar la forta pujada (uns 3,5 km) cap a la serra del Montcogul on hi ha la campana, per baixar cap a Roques Albes des d'on es pot gaudir d'unes increïbles vistes.  D'aquí es baixa cap a Cabrianes, fent uns últims 2 km per pista, travessar el poble, el polígon i el pontet damunt del riu per tal de poder arribar de nou al punt de sortida, l’Hostal del Camp.
Un recorregut 100% maqui, dur, atractiu.
No cal dir que tots els que vàrem fer la cursa vam quedar encantats del recorregut, les vistes, l'organització i el sorteig final.
 VacarissesCorre a la Bell Race.
Jordi Massaguer i Mavi Gil varen ser els guanyadors en categoria masculina i femenina respectivament.
 LA SORTIDA
 LA CAMPANA
 EL PONTET SOBRE EL LLOBREGAT

I L'ARRIBADA
 Acabada la cursa vam recuperar forces amb un esmorzar de forquilla i ganivet.
 Moltes felicitats, maquis!
Salut i km, macos i maques!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada