diumenge, 17 de novembre del 2013

LA NAVARCLINA 2013

 5a NAVARCLINA, 17 DE NOVEMBRE
En un cap de setmana climàticament inestable, tres representants de VacarissesCorre participen a la cinquena edició de la prova de 10 quilòmetres que és coneguda com La Navarclina, una cursa organitzada pel Club Running Navarcles. Es tracta d'una prova que cada vegada és més arrelada dins el calendari de curses populars de la comarca del Bages.
La prova transcorre a l'entorn de Navarcles, amb sortida i arribada situades al pàrquing de camions del polígon industrial Pla del Cos. El recorregut de La Navarclina és per Sant Benet, Generes, cap de la Serra, font Solervicenç i polígon industrial. La sortida es fa des del pàrquing de camions del polígon i després de fer 1,5 km per asfalt, s'entra en una pista forestal i, l'últim darrer quilòmetre, es fa de nou damunt de l'asfalt. El perfil descriu un inici planer, una llarga pujada i un final molt més ràpid.
La representació de VacarissesCorre ha anat a càrrec de la Cecília, el Julio i la M. Angeles
Ens comenta la M. Angeles que els ha fet un temps magnífic per córrer, que l'organització de la cursa ha estat magnífica i que han trobat un molt bon ambient.
La cursa l'ha guanyada el Pol Guillén i la Carme Ballesteros, cadascú en la seva categoria.
Moltes felicitats!
Salut i km!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada