dilluns, 25 de novembre del 2013

ENTRENAMENT AMB EL JORDI CORAL

ENTRENAMENT DEL DISSABTE 30 DE NOVEMBRE AMB EL JORDI CORAL
El Jordi Coral ja ho té tot preparat per a l'entrenament extraordinari del proper dissabte 30 de novembre pel Parc de Sant Llorenç amb pujada a la Mola inclosa.
Us esperem a les 9 a l'aparcament del poliesportiu de Vacarisses o podeu anar directament a l'aparcament de la Torre de l'Àngel (primer trencall a la dreta passat el km 7, crta BV-1221) a les 9.30 des d'on començarà l'entrenament.

Distància: Aproximadament d'uns 16 km.
Desnivell: uns 900 m positius.

L'itinerari que ens proposa el Jordi és el següent: 
"La volta comença suaument resseguint la riera de les Arenes per anar a buscar una pujada força desconeguda pel que es coneix com a Sot de la Bota, per corriols dintre el bosc molt macos.
Sortirem a la Carena del Pagès i anirem fins al cim de la Mola.
De la Mola baixarem per l'espectacular Carena de la Cova de les Ànimes per anar a buscar el camí de la Senyora i tornar cap a can Robert i d'aquí cap al pàrquing.
Tota la pujada com que és bastant llarga permet fer-la corrent força bé, només té un parell de llocs que cal caminar per superar alguna rampa forta o algun pas entre roques. A la baixada cal vigilar en un parell de canals."

 Aquest mes de març el Jordi Coral ens va presentar el seu llibre Córrer per la muntanya. Sant Llorenç del Munt i l'Obac, dintre del cicle de xerrades Parlem de córrer organitzat per VacarissesCorre.
Per a l'entrenament cal que cadascú es porti l'aigua i complements que cregui necessaris ja que es fa difícil preparar un avituallament enmig de l'entrenament. Sí que n'hi haurà a l'arribada per recuperar-nos de l'esforç realitzat.
Us esperem!
Salut i km!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada