diumenge, 11 de maig del 2014

5a Cursa pel cor de la Fageda

5a Cursa pel cor de la Fageda
La tarda d'aquest dissabte es va dur a terme la 5a Cursa pel cor de la Fageda que acostuma a tenir sempre una molt bona acollida pels corredors del nostre club.
La cursa l'organitzen els propietaris del restaurant La Fageda i del Càmping La Fageda per la seva passió i afició a l'atletisme. Són conscients que viuen en un lloc meravellós i volen que tothom que vulgui (ja siguin corredors professionals com amateurs) pugui gaudir i disfrutar de corre pel mig de La Fageda d'en Jordà, un paratge únic a Catalunya on la Fageda s’alça enmig d’un mar de lava d’un del dos volcans més coneguts de la zona volcànica de la Garrotxa, el Croscat.
VacarissesCorre ha tingut participants a totes les curses:
La Laia i la Bet han corregut les curses infantils. La Sònia i el Guillem han fet la cursa de 14,5 km i el Xavi, el Toni Jurado i la Isabel han fet la de 29
Aquest és el relat amb què ens obsequia la Isabel:
"Els de la llarga hem sortit a les 4, amb una temperatura que rondava els 30 graus. Caloreta. Uns 160 corredors ens hem endinsat ben aviat dins l'ombra de la fageda, molta xafogor i després d'uns pocs km ràpids hem començat a pujar. Anant a poc a poc es veuen detalls com que un vessant de la muntanya és un alzinar i l'altre és fageda. Bonic contrast. A la part més alta i abans d'arribar al volcà de Santa Margarida hem observat unes precioses vistes de la Garrotxa: dels seus boscos, dels camps de conreu, tot això acompanyat d'una tronada que només ha fet soroll. Hem passat pel poble de Santa Pau on hem rebut els ànims de la seva gent (km 17). Els propers km els hem passat sols, travessant algun mas i trepitjant molta terra, pedra i pujant altre cop. Els últims 5 km per mi han estat els millors: de baixada o planers i sabent que teníem l'arribada a tocar. Al final després d'una cursa molt dura i calorosa i després de 3h40' he arribat. Objectiu aconseguit. Per sorpresa nostra, quan feien l'entrega de premis han cridat a VacarissesCorre com a primer classificat en equip mixte. Una botifarra i unes croquetes per sopar han tancat aquest dia. Fins l'any vinent! A la curta eh! Abraçada x tots i totes."
El Toni Jurado, el President de VacarissesCorre, recull el trofeu que s'ha emportat el nostre club com a 1rs classificats per Equips Mixtos.
Moltíssimes felicitats!
Salut i km!

2 comentaris:

  1. Si no vaig errat, és el primer podi per equips en una cursa de muntanya. Moltes felicitats als integrants !!! Gràcies per representar-nos.

    Francisco

    ResponElimina
  2. Això és un equip!
    Moltes felicitats!
    Josep Maria

    ResponElimina