dijous, 19 d’abril del 2012

Activitat Extraescolar d’Atletisme de l’Escola Pau Casals i Vacarisses Corre

Una de les activitats que Vacarisses Corre ha iniciat aquesta temporada és la promoció de Curses Infantils per als alumnes de l’Activitat Extraescolar d’Atletisme de l’Escola Pau Casals de Vacarisses (amb la col·laboració de l’AMPA).
La primera cursa que vam participar va ser el passat més de desembre a Sant Vicenç de Castellet (http://vacarissescorre.blogspot.com.es/2011/12/milla-nocturna-nadalenca-de-sant-vicenc.html), i la segona va tenir lloc el passat dissabte 14 d’abril de 2012 a Sant Cugat del Vallès (Cursa Medijocs). La participació de nens i nenes de Vacarisses va ser un èxit. 13 joves atletes Vacarissencs van poder disfrutar d’una bona cursa, amb un recorregut aproximat d’un quilòmetre. Tots van acabar molt satisfets. A destacar la gran actuació femenina de la Maria i la Queralt que van ocupar el 1r i 2n lloc del podi. Moltes felicitats a tots aquests joves atletes!!!!
En el següent enllaç podeu veure moltes fotos realitzades durant la cursa (agrair especialment al CarlesCat, associat de Corredors.cat, ja que va fer un excel·lent reportatge fotogràfic de la cursa, i moltes de les fotografies que veureu les va fer ell):