diumenge, 14 d’abril del 2013

QUEDA'T AMB NOSALTRES...!

DISSABTE, 13 d'abril, PARLEM DE CÓRRER PER MUNTANYA AMB MÒNICA ARDID
Una quarantena de persones, entre amics, familiars, companys de curses i de VacarissesCorre vam acompanyar la Mònica en la tercera xerrada del cicle Parlem de córrer... coincidint amb el seu desig de deixar les seleccions catalana i espanyola.
Unes paraules de benvinguda de la directora de la biblioteca El Castell van donar el tret de sortida de la xerrada. Seguidament, en Francisco García, el seu company i principal suport, ens va presentar la Mònica més propera: una atleta atípica, una atleta popular, una atleta que ha estat a l'elit de l'atletisme internacional; honesta, però que quan es posa el dorsal és competitiva al màxim.
Un vídeo molt emotiu guionat per la pròpia Mònica i editat pel Francisco ens va fer reviure les principals fites assolides per la Mònica en tots els seus vessants atlètics.
I després, la xerrada. La tan esperada xerrada no va decebre gens un públic expectant i admirat per poder conèixer de primera mà les experiències viscudes per la nostra atleta des d'aquella primeríssima cursa d'El Corte Inglés i des d'aquell 2002 que va decidir començar a córrer per muntanya.
Una Mònica emocionada va agrair, en primer lloc al Francisco el seu suport constant i incondicional i, en segon lloc, a VacarissesCorre l'exposició i poder ser protagonista de la 3a xerrada.
(Cliqueu damunt de la imatge per veure les altres fotografies que la Isabel va fer el dia de la xerrada)
Amb ella vam reviure les curses de mitja i alta muntanya, els km verticals, les curses amb les seleccions catalana i espanyola, les curses de raquetes de neu, etc. També ens va assessorar sobre material esportiu (vambes, raquetes, gels, bufs, samarretes...) i va respondre totes les preguntes que des del públic se li van plantejar, desfent el tòpic que no li agrada parlar en públic i demostrant unes dosis d'humilitat encomiables: se'n va sortir tan o més bé que amb les curses en les quals ha participat.
Els que hem tingut i tenim la sort de córrer o d'entrenar al seu costat (o una mica més endarrere!) podem donar fe d'aquesta humilitat i humanitat que traspua en tot moment.
En Toni Jurado, en qualitat de President de VacarissesCorre, va tancar l'acte fent-li el lliurament d'una samarreta de VacarissesCorre desitjant que ara que ha deixat de participar a les seleccions i tot i que es manté com a atleta de la Unió Atlètica Terrassa pugui també representar-nos en alguna de les curses en què continuarà participant.
Us recordem que durant aquesta setmana encara podeu visitar l'exposició instal·lada a la biblioteca El Castell de Vacarisses.
Moltes gràcies, Mònica!
I per molts km més!

2 comentaris:

  1. Va ser un matí de dissabte molt entrenyable. Vam poder conèixer un xic més la senzillesa i alhora la grandesa de la Mónica.
    Gràcies Mónica i Francisco per fer-ho possible!
    Isabel

    ResponElimina
  2. Gràcies al Vacarissescorre per la il·lusió amb la que heu organitzat l' acte. Per la nostra part, cada vegada més contents de pertantyer a aquest grup tant maco.
    I sobretot, a partir d'ara, aprofiteu-vos de la nostra experiència en el món del córrer, pel que sigui, allà estarem per recolzar-vos i ajudar-vos.
    Mónica i Francisco.

    ResponElimina