dimarts, 28 de maig del 2013

L'ENTRENAMENT DELS DIMARTS

PER DOS MOTIUS
No acostumem a fer fotografies dels entrenaments habituals de dimarts i dijous però avui fem una excepció. 
En primer lloc per donar la benvinguda al Dídac i a l'Olga que ens han acompanyat l'hora d'entrenament i han hagut d'escoltar les experiències, vivències, patiments -segons el cas- de la Crono de diumenge (esperem tenir-los al costat molts altres dies). 
En segon lloc perquè quedi constància que els corredors i corredores d'avui hem viscut una d'aquelles experiències, que per imprevisible que sigui, no se'ns esborrarà fàcilment. Tot just tocats 3/4 de nou i a punt d'iniciar l'entrenament hem coincidit a la Plaça Major amb en Just Sociats. En els pocs minuts de què hem disposat hem tingut temps de parlar de la XII ZEGAMA-AIZKORRI MENDI MARATOIA d'aquest diumenge guanyada per Kilian Jornet (03:54:38) i en la qual en Just ha arribat 14è amb 04:22:06 (la Núria Picas ha fet 2a de la classificació femenina amb 04:49:55). Una prova duríssima però segons ell una de les curses més emocionants que ha viscut i també patit, perquè ens comenta que les cames i els peus li demanen a crits una mica de descans...
I després, l'entrenament. Segur que les paraules del Just han fet que l'entrenament d'avui hagi estat més lleuger, si no fos que avui el Toni ens ha maltractat amb tres sèries consistents que després de la Crono potser no són recomanables, però mira, ja que hi estàvem posats...
Un cop més, moltes gràcies Just pels teus ànims! I gràcies a tots vosaltres que ens seguiu acompanyant dia a dia!
Salut i km!

4 comentaris:

  1. gràcies per escriure-ho Josep Ma. la sorpresa del Just ha estat genial i l'entrenament d'avui amb tanta colla, una sorpresa magnífica. la llum d'aquella hora del vespre fantàstica!

    ResponElimina
  2. Gràcies. Només es tracta d'aprofitar el que tenim al costat de casa: muntanya, paisatge i bona companyia! I la sorpresa del Just, impagable!
    Salut!

    ResponElimina
  3. Excel·lent crònica !!!!


    Em ve de gust compartir aquesta cita amb tots:

    "Un esfuerzo total es una victoria completa.” —Mahatma Gandhi

    Francisco

    ResponElimina
  4. Gràcies, Francisco!
    Sàvies paraules, i més després de la Crono!
    Salut!

    ResponElimina