dissabte, 21 de setembre del 2013

ULTRA CAVALLS DEL VENT, 2013

CAVALLS DEL VENT XS, 2013
21 de setembre: VacarissesCorre inscriu el seu nom en el podi XS dels Cavalls del vent.
 El Pol, l'Uri i la Vinyet.

El podi de la XS amb la tercera posició de l'Oriol Massó.

Un any més, Salomon i UNICEF reforcen la seva aliança amb la tercera edició de l'Ultra Cavalls del Vent XS, una cursa solidària adreçada als més joves.
Aquest any la cursa ha ampliat les seves categories i hi han pres part des de nens de 3 anys fins a nois de 20, amb l'objectiu de potenciar la pràctica del Trail Running, el respecte per la natura i els valors solidaris.
La cursa ha tingut lloc a l'entorn de Bagà, amb la col•laboració del club "Amics de l'atletisme de Bagà" i amb diversos circuits adaptats a les necessitats de les diferents edats, que van des de la categoria Poltres (3 anys) fins a Júniors (20 anys).
La representació de VacarissesCorre ha estat espectacular: l'Oriol Massó i el Pol Prats han quedat 3r i 4t respectivament de la seva categoria, i la Vinyet Massó ha quedat 5a de la seva categoria.
Els entrenaments, la constància i els bons consells que van rebent, i sobretot, la seva dedicació i esforç van donant els seus fruits.