dilluns, 14 d’octubre del 2013

XXI AQUATLÓ CIUTAT DE BADALONA

XXI AQUATLÓ CIUTAT DE BADALONA, 12 D'OCTUBRE

El dissabte 12 d’octubre va tenir lloc l'onzena edició de l’Aquatló Ciutat de Badalona, que organitza el Club Natació Badalona en la qual va participar el nostre company Toni Solsona. Sembla que en Toni darrerament està disfrutant molt combinant el córrer amb altres disciplines.
L'aquatló és un esport combinat i de resistència en el qual l'atleta realitza dues disciplines (atletisme i natació) en tres segments: cursa a peu (2,5 km) - natació (1 km) - cursa a peu (2,5 km).
L’Aquatló Ciutat de Badalona està emmarcat dins del calendari de la Federació Catalana de Triatló i forma part del Campionat de Catalunya, amb la qual cosa l'elevat nivell dels participants està garantit.
En Toni va acabar amb un temps de 50min50seg, en la posició 179 d'un total de 208 participants que varen acabar la prova.

Podeu veure en Toni amb la seva companya de feina Patrícia. Ens n'alegrem pels dos, però sobretot ens fa molt feliços comprovar que la Patrícia ja està en plena forma.