dissabte, 8 de febrer del 2014

"JIM" I LEIVA, UNA LLIÇÓ MAGISTRAL

PARLEM DE CÓRRER... amb dos campions!
Després de l'entrenament matinal amb California Sports i Leiva Running ha arribat el plat fort de la jornada, la xerrada amb en "Jim" i en Jaume Leiva.



 Més de 70 persones han seguit amb expectació la trajectòria professional d'aquests dos cracs de l'atletisme que han demostrat un cop més que són uns veritables campions dins i fora de les pistes. En les dues hores que ha durat la xerrada hem conegut més de prop els seus inicis, la seva progressió, les seves victòries, els camins cap a la glòria... i també els efectes de les lesions o de les malalties que interrompen la progressió atlètica desitjada. Hi ha hagut temps per repassar més de 20 anys d'atletisme d'elit que tot i que no els permet viure professionalment del tema sí que els ha servit i serveix per enriquir-se com a persones i saber quins són els límits que no es poden traspassar.



La xerrada, molt distesa en tot moment, ha comptat amb la complicitat del públic que no ha dubtat gens a posar sobre la taula preguntes, dubtes, dilemes... que de ben segur els seran de molt bona ajuda en tots i cadascun dels seus reptes personals.
Moltes gràcies a totes i a tots per l'assistència, a l'Ajuntament de Vacarisses per la seva col·laboració, a California Sports i a Leiva Running pel seu suport i, sobretot, a Bartolomé Serrano i a Jaume Leiva per compartir amb VacarissesCorre un matí esplèndid.
Salut i km!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada