dissabte, 3 de maig del 2014

OXFAM INTERMÓN TRAILWALKER, GIRONA 2014

TW GIRONA, 2014
L'equip Kriter.net, guanyador   de les edicions de 2012 i 2013 de l'Oxfam Intermón Trailwalker, va tornar a aconseguir la victòria en aquesta quarta edició de la carrera solidària que recorre la popular ruta de la Via Verda de les comarques gironines, amb sortida a Olot, passant per Girona i acabant a Sant Feliu de Guíxols.
L'equip, integrat per Xavier Nadal, París Canals, Raül Angulo, Rafa Rodríguez amb l'assistència de David González i Toni Jurado, va realitzar el recorregut en 9 hores i 46 minuts (un minut més que a l'edició anterior, en la qual es va establir el rècord mundial de la prova).
 La Trailwalker és una prova solidària d'ultrafons en la qual els equips formats per 4 components, més dos d'assistència, han de recórrer els 100 km en un màxim de 32 hores.
Cada formació aporta un mínim de 1.500€ per als projectes d'Intermón Oxfam. En l'edició d'enguany hi van participar 365 equips gràcies als quals ja s'ha aconseguir recaptar més de 750.000€ que Intermón destinarà als projectes que desenvolupa en diversos països.
Moltíssimes felicitats!
Salut i km!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada