diumenge, 14 de juny del 2015

8a EDICIÓ DE LA CAMPANA

8a CURSA DE MUNTANYA DE LA CAMPANA, VACARISSES
Acabem de viure un cap de setmana molt intens amb les diverses activitats a l'entorn de la 8a edició de la Cursa de la Campana.
Dissabte, 13 de juny, vam estrenar la 1a Campaneta amb més de 130 nens i nenes inscrits que vam distribuir en quatre categories: grans, crescuts, petits i minis.
I al vespre vam gaudir d'un concert esplèndid del grup de gospel de Terrassa Tons & Sons, acompanyats en dues cançons per l'Escola Municipal de Música de Vacarisses. Van oferir un repertori molt extens que va fer les delícies dels més de 300 assistents al concert.
"Tons & Sons som una entitat musical creada a Terrassa, l’any 2003, a l’entorn d’un grup d’amics de qui és el nostre director, en Carles Massó. Des d’un bon començament ens vàrem especialitzar en espirituals negres i gospel, tant clàssic com contemporani, però des d’uns anys ençà també acostumem a afegir al nostre repertori versions en clau de gospel de grans cantants i bandes com The Beatles, Queen, U2, Elvis Presley, Joe Cocker o Whitney Houston." (Web del grup)
Diumenge, 14 de juny: més de 730 corredors inscrits a les dues curses de la Campana i molt bona participació de VacarissesCorre (això per als que han tingut l'oportunitat de córrer la cursa, perquè en aquestes edicions molts companys del club s'encarreguen, juntament amb corredors.cat, de la logística immensa que comporta una cursa d'aquestes característiques).

 Els nostres resultats
Amb menció especial per a l'Edu (1r local) i per a la Idoia (3a de la general femenina).
I, també, menció especial per a la Mònica (1a de la general femenina), l'Olga (1a local) i la Cecília (1a de la seva categoria).
La Mitja l'ha guanyada Jorge Tarragó amb 1:35:42 i la Pilar Gutes amb 2:02:50, en categories masculina i femenina, respectivament.
I la Campana l'ha guanyada Jaume Domingo amb 1:02:14 i Mònica Ardid amb 1:13:38, en categories masculina i femenina, respectivament.
Trobareu més informació al web de la Cursa de la Campana.
Moltes felicitats!
Salut i km!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada