dilluns, 20 de juliol del 2015

IX EDICIÓ CLÀSSICA OLLA

IX EDICIÓ DE LA CLÀSSICA OLLA DE NÚRIA, 19 DE JULIOL
Aquest cap de setmana uns quants agosarats de VacarissesCorre es van atrevir amb una nova edició de l'Olla de Núria (més d'un repeteix i tot).
 Diu el web de la cursa: "L’Olla és dura, un cop de fred o una baixada de sucre i aviat ho has de deixar. I és que no s’hi val a enganyar-se, l’Olla pot semblar una mitja més, amb un bon desnivell però no exagerat, i en canvi, cada vegada que la corres, et sorprèn per la seva duresa. No en va és la mitja més alta, i més lenta; mai ningú no ha baixat de les 2 hores, ni en Kilian, i baixar de les 3 h ja és una heroïcitat a l’abast de pocs... i és que en conec de bons que ho han provat i no han pogut. Puja d’inici i transcorre molt amunt i durant molts quilòmetres, aquest és el secret."
El recorregut és de 21’5 km, amb sortida i arribada a Vall de Núria. El desnivell positiu és de 1940 m i el negatiu de 1940 m, per tant acumulat 3880 m. La cota mínima és de 1967 m i la màxima 2913 m, tenint en compte que el 72% del recorregut és per sobre els 2700m.
VacarissesCorre hi ha estat present amb la Idoia, el Lets, l'Edu i l'Uri. Marc Pinsach i Marta Garcia han guanyat l'edició d'enguany amb 02:20:24 i 02:54:48, respectivament.
Moltes felicitats!
Salut i km!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada