dimecres, 7 d’octubre del 2015

OXFAMTRAILWALKER 100 KM 1 CAUSA

OXFAMTRAILWALKER 100 KM 1 CAUSA
ELS MEUS KM CANVIEN VIDES!
Les corredores i corredors de VacarissesCorre no tenim aturador i contínuament estem buscant nous reptes, noves curses, noves travesses..., i aquest cop ens veiem implicats de ple en un projecte molt engrescador: volem combinar la nostra passió pel córrer amb la solidaritat
És per això que, gràcies a l'experiència del Toni Jurado que ja hi ha participat tres vegades com a acompanyant, hem iniciat el camí per participar aquest proper mes d'abril a la TW Girona 2016: una cursa de 100km que s'ha de fer en un màxim de 32 hores i amb un equip format per 4 marxadors i 2 de suport amb cotxe. Se surt d'Olot el dia 16 d'abril de 2016 i tot el trajecte discorre per la Via Verda Pirineu - Costa Brava; amb un desnivell positiu de 423m i un desnivell negatiu de 986m. La inscripció de l'equip per a la cursa costa 200€ (a càrrec dels participants) i s'ha de fer un donatiu mínim de 1.500€ per equip abans de recollir el dorsal. Aquests donatius serveixen a Oxfam Intermón per portar aigua potable a milions de persones que viuen en la pobresa i evitar que milers de dones i nenes hagin de caminar cada dia molts quilòmetres per aconseguir aquest bé tan preuat.

 VacarissesCorre vol caminar per ells i canviar-los la vida.
És per això que aquests dies estem buscant patrocinadors per diverses empreses, comerços, entitats... que ens puguin fer aportacions econòmiques per tal de poder-nos inscriure en aquesta cursa solidària.
Tan gran és l'interès que ha posat el nostre club en aquesta empresa que estem treballant per poder tenir dos equips a la línia de sortida d'Olot, la qual cosa vol dir que es dobla la inscripció i també el donatiu mínim per participar-hi. 
D'idees en tenim moltes: ja tenim en marxa loteria de Nadal, estamparem samarretes amb els logos de totes les empreses que ens fan donatius, farem una master class de zumba i una d'espíning, tindrem paradeta de VacarissesCorre per la Fira de Nadal, organitzarem una Cursa Nocturna...
Ens farà molta il·lusió tenir-vos al nostre costat!
Salut i km!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada