dimecres, 20 d’abril del 2016

OXFAM TRAILWALKER GIRONA 2016: UN GRAN PROJECTE!

OXFAM TRAILWALKER GIRONA 2016: UN GRAN PROJECTE!
La Trailwalker Girona 2016 ja forma part de la nostra petita història esportiva.
El que va començar un bon dia com una proposta esbojarrada del Toni Jurado, ja forma part de la nostra petita història de VacarissesCorre.
Tot i que ja coneixíem la participació del Toni com a suport en anteriors edicions de la Trailwalker amb l'equip Kriter, plantejar una cursa de 100km escapava a les nostres planificacions. Així i tot, de seguida una quinzena de persones es va interessar pel tema i vam començar a posar fil a l'agulla. Amb corredors implicats, el següent pas era fer propostes per mirar d'aconseguir els diners suficients per poder prendre-hi part. De les moltes idees, buscar la implicació de comerços i entitats va anar guanyant adeptes. I així va ser: cadascú es va responsabilitzar d'aconseguir-ne almenys un. No va ser fàcil, però en vam arribar a arreplegar una bona colla. El següent pas va ser dissenyar la samarreta que hauria de servir per promocionar els col·laboradors i aconseguir diners amb la seva venda. La Fira de Nadal va ser un bon aparador per donar a conèixer el nostre projecte i fer una bona venda de samarretes. Les que ens van quedar, ens les vam repartir i va ser feina de cadascú anar-les col·locant. Per aquelles dates també  ens va donar per vendre loteria i, entre una cosa i una altra, ens vam trobar que havíem arribar a la quantitat mínima necessària per participar a la Trailwalker: 1500€ per equip.
Tot i que no havíem deixat d'entrenar, a aquestes alçades ja tocava anar perfilant l'equip: qui seria corredor i qui faria de suport. La decisió, en aquest cas, tampoc no va ser fàcil i tot i que l'estat físic és qui havia d'acabar decidint qui hi participaria, és cert que les ganes de ser-hi va comportar més d'un problema a l'hora de concretar els participants. Fins i tot, en un primer moment, tan alt va ser l'interès suscitat pels companys del club que ens vam arribar a plantejar la possibilitat d'inscriure-hi 3 equips.
I així va ser com, entre maratons, entrenaments de cap de setmana i sortides diverses, vam anar configurant el TW1 i el TW2 que acabarien participant a Girona. 
Sempre recordarem aquesta edició de la Trailwalker, sobretot perquè hi hem pres part, però també perquè ha estat una TW de rècords: més de 400 equips inscrits i més de 900.000€ recollits. 
No oblidem que els nostres km salven vides!
 100km, 4 corredors, 2 persones de suport, 32h i 1 causa!
La samarreta amb els nostres col·laboradors!
La loteria de Nadal.
Les aportacions dels dos equips: 1714€ cada equip!
La samarreta per córrer la cursa: amb la filosofia de VacarissesCorre, incorpora tots els noms dels socis del club i tots els nostres col·laboradors!
El suport de l'Ajuntament de Vacarisses!
Un equip de primera!
El TW1 a l'arribada a la meta: 53è amb un temps de 17:45:28!
El TW2 a l'arribada a la meta: 313è amb un temps de 12:55:36!
El nostre club!
Moltes gràcies per ser-hi!
Salut i km!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada