dilluns, 4 de juliol del 2016

PUJADA A MONTSERRAT

ENTRENAMENT EXTRAORDINARI VACARISSES-MONISTROL-MONTSERRAT, 8 DE JULIOL
Us recordem que el proper divendres, 8 de juliol, farem un any més l'entrenament extraordinari "nocturn" que ens porta des de Vacarisses fins a Montserrat.
Sortirem de la plaça Joan Bayà a les 19'30 h per anar corrents cap a Montserrat tot seguint la ruta Matagalls-Montserrat. Com sempre, es faran 2-3 grups en funció dels ritmes; per tant tothom hi té cabuda. És probable que haguem de fer el darrer tram de pujada a Montserrat de nit, o quasi de nit, per la qual cosa caldrà portar frontal. Cal, també, que cadascú porti la beguda o complement que necessiti per arribar en bones condicions al Monestir: aigua, gels, barretes energètiques... 
I un cop a dalt farem un "sopar d'entrepà" que cadascú haurà de portar preparat. Si, a més, voleu portar alguna cosa per compartir serà molt benvinguda.
A la sortida, a la plaça Joan Bayà, hi haurà algun cotxe que podrà recollir el menjar/beguda i tot allò que vulgueu que pugem a Montserrat (roba d'abric, recanvi de roba...). 
Aquesta sortida està oberta a tothom, corredores i corredors, però també acompanyants i família, amb els quals, tot i que no corrin, ens faria gràcia compartir el sopar a Montserrat. Hem de pensar que després s'haurà de baixar amb cotxe, per tant, estaria bé saber amb antelació amb qui comptem: si veniu corrents, quants serem per baixar després, i si ens acompanyeu al sopar, quantes places quedaran lliures als vostres cotxes per baixar la resta de l'expedició.
Si algú no vol fer tot el tram corrent, també podeu optar per fer Vacarisses-Monistrol o si ho preferiu, Monistrol-Montserrat. Trieu l'opció que trieu, ens ho comenteu per mail per fer la planificació. 
La colla de l'any passat!
Salut i km!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada