diumenge, 10 de març del 2013

JORDI CORAL O COM GAUDIR DE SANT LLORENÇ

Una bona colla d'amants de córrer per la muntanya vam poder gaudir aquest dissabte, 9 de març, de la presentació del llibre Sant Llorenç del Munt i l'Obac. 15 sessions d'entrenaments de luxe a càrrec del seu autor, en Jordi Coral. La presentació va tenir lloc a la biblioteca de Vacarisses i formava part de la segona xerrada del cicle "Parlem de córrer" que organitzen conjuntament la biblioteca El Castell i l'Associació Esportiva VacarissesCorre. 
Durant una hora i mitja l'autor va fer un extens recorregut a la seva trajectòria professional i esportiva i va detallar bona part de les 15 sessions de què consta el llibre. Cadascuna d'aquestes sessions conté una Fitxa tècnica, el Tipus d'entrenament, el desnivell, el mapa corresponent i una acurada descripció dels diversos punts d'interès, el temps de pas, el quilometratge i el grau de dificultat. A més, compta amb un apunt biogràfic dels atletes que van acompanyar el Jordi en cadascun dels entrenaments, alguns ja consagrats en aquest camp i altres joves promeses dels quals també en sentirem a parlar. 
Una menció especial mereix la primera part del llibre, -prèvia a les rutes que l'autor estructura en tres sectors: la Mola, el Montcau i la Serra de l'Obac-, que parla de prevenció i seguretat a la muntanya, d'orientació i també d'activitat física i salut. L'autor deixa ben palès que ser llicenciat en Educació Física i Esport per l'INEFC i exercir de bomber de la Generalitat de Catalunya i més recentment ser membre del Grup de Rescat i Actuacions Especials dels Bombers de la Generalitat l'han ajudat a gaudir encara més de la muntanya amb seny i responsabilitat i això és precisament el que traspua cadascuna de les pàgines del seu llibre.
De moment us deixem amb tres fotografies que ens ha passat la Isabel i amb una de les justificacions del Jordi Coral d'aquesta guia: "I perquè córrer és bo, però córrer per Sant Llorenç és increïble."
Jordi Coral enmig de Toni Jurado i Francisco García.



Jordi Coral rep de mans del president de VacarissesCorre una samarreta de la nostra associació. Jordi Coral ens correspon amb dos propòsits: apuntar-se a la Cursa de la Campana i acompanyar-nos un dia a fer un dels recorreguts per Sant Llorenç. Ens ho apuntem. Perquè això ens ajuda a seguir corrent i a seguir fent salut.
Esperem que també us serveixi a vosaltres per animar-vos a córrer si encara no heu començat a fer-ho o us fa mandra.

4 comentaris:

  1. Bon article Josep Ma. M'agrada. Que bé que ens ho vam passar!

    ResponElimina
  2. Tens raó. Moltes gràcies. Comptem els dies que falten per a la tercera xerrada amb la Mònica.

    ResponElimina
  3. Excel·lent article Josep Maria. Va ser molt divertit xerrar amb el Jordi Coral.
    Francisco.

    ResponElimina
    Respostes
    1. I esperem que també sigui divertit poder fer una ruta amb ell per Sant Llorenç. Gràcies.

      Elimina