dissabte, 30 de març del 2013

LA SORTIDA DEL DISSABTE

15 PER A UNA SORTIDA ESPECIAL
Quatre gotes mal comptades i una mica de fred no han estat obstacle perquè els 15 de la foto realitzessin la sortida especial de Setmana Santa. 
Hem sortit a les 9 amb la idea d'agrupar-nos en dos nivells i amb la intenció de fer 10 o 20 km segons les possibilitats de cadascú. 




La primera part del recorregut ens ha dut per les masies de Can Vives, Sanana, Can Còdol i les Vendranes fins arribar a les envistes de la Casa de l'Obac on ens esperava el Toni amb un esplèndid avituallament que ens ha fet guanyar forces per enfilar la segona part del recorregut.



Passant per l'Obac hem enfilat carretera dels Caus i des d'aquí ja hem anat a buscar les tres pujades ben conegudes i patides de la cursa de la Campana per acabar gaudint amb la panoràmica que ens ofereixen les carenes dels cingles. La baixada pel Serrat, ja més lleugers, ens ha dut de nou cap a la Plaça Joan Bayà satisfets després de dues hores i mitja de pujades i baixades i 19 km recorreguts.
Tothom ha valorat molt positivament aquestes sortides extraordinàries que tot i ser per terreny conegut mai ens deixen d'il·lusionar perquè parafrasejant Jordi Coral "córrer per Sant Llorenç -i també, per tant, per Vacarisses- és increïble".
I per aquells que avui no heu pogut venir no us preocupeu perquè ens han dit que se n'està preparant una altra, igual d'interessant però aquesta vegada una mica més lluny. 
Us tindrem informats!

2 comentaris:

  1. Quina enveja !!! no poder córrer amb vosaltres.
    Francisco.

    ResponElimina
  2. Ens ho vam passar bé, molt bé. Segur q aviat tornaràs a córrer Francisco. Toni, gràcies pel teu temps i bon avituallament. A tots: grácies x ser-hi i ser tant bona gent!
    Isabel

    ResponElimina