dilluns, 2 de desembre del 2013

1a CURSA EUROFITNESS

1 DESEMBRE 2013 // NOU BARRIS
Aquest cap de setmana, el nostre company Joaquín Ibarra ha participat a la cursa de 5 km de Nou Barris de la 1a Eurofitness. Ens comenta que va agafant la forma de mica en mica i veient els seus resultats va per molt bon camí. Ha arribat de la general i 3r de la categoria de veterans amb un temps oficial de 17'40'', a 3'32'' el km.
En la de 10 km hi va participar el nostre company Beni Varea i també amb uns bons resultats, ja que va fer 41'22" i sent 3r de la seva categoria.

Tant el Joaquín com el Beni ens comenten que la distància de les dues curses no era la que marcava l'organització. Una mica més de professionalitat en les curses seria d'agrair ja que hi ha uns mínims que no s'haurien de rebaixar: distància, seguretat, rebuda i atenció al corredor..., o tots hi sortirem perdent.
Moltes felicitats als dos!
Salut i km!

1 comentari:

  1. Invitación - E
    Soy brasileño.
    Pasei acá leendo , y visitando su blog.
    También tengo un, sólo que mucho más simple.
    Estoy invitando a visitarme, y si es posible seguir juntos por ellos y con ellos. Siempre me gustó escribir, exponer y compartir mis ideas con las personas, independientemente de su clase Social, Creed Religiosa, Orientación Sexual, o la Etnicidad.
    A mí, lo que es nuestro interés el intercambio de ideas, y, pensamientos.
    Estoy ahí en mi Simpleton espacio, esperando.
    Y yo ya estoy siguiendo tu blog.
    Fortaleza, la Paz, Amistad y felicidad
    para ti, un abrazo desde Brasil.
    www.josemariacosta.com

    ResponElimina