dissabte, 3 de juny del 2017

A UNA SETMANA DE LA CAMPANA

DISSABTE, 3 DE JUNY: A UNA SETMANA DE LA CAMPANA
S'acosta el dia de la Cursa de la Campana i la maquinària de VacarissesCorre no para.
Entrenament de dissabte: als de les 8 ens ha tocat anar a inspeccionar el corriol que puja per la font del Roure Monjo fins a l'Obac. Hem fet pujada de Crono i resseguint el recorregut de la Matagalls hem arribat fins a les Vendranes. El corriol posterior i una mica de pista ens ha portat fins a l'alçada de la font del Roure Monjo. L'inici del camí està molt ben marcat, però després de creuar la riera cal treballar una mica per facilitar el trajecte als corredors. Arribats a l'Obac hem tornat pel mateix corriol, però fins al poble ho hem fet per les tres maries i per la Moreneta. No hem passat dels 11km.
Amb el Josep Maria, l'Ivan i el Toni.
Berga Trail: un dels més petits de la colla, el Pere, no para. Ja vam veure per la Crono la seva evolució respecte de l'any passat i avui ha participat a la Berga Trail Kids: una cursa de 4km i amb un desnivell prou interessant.
Moltes felicitats!
Treballant per la Campana: no sempre ens fem ressò de la gran feinada que implica preparar les curses de la Campana. Les tempestes de la tardor i l'hivern han fet que calgui implicar-se a fons per deixar els recorreguts de la campana en les millors condicions. Avui ha tocat desbrossar el recorregut del Serrat de la Campaneta, marcar recorreguts, i tallar més d'un arbre emprenyador.
Moltes gràcies!
I recordeu que demà ens hi posem ben d'hora, a les 8:30, per fer el recorregut de la Campana caminant. Us hi esperem!
Salut i km!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada