dilluns, 26 de juny del 2017

ENTRENAMENT-SORTIDA EXTRAORDINÀRIA, 2 DE JULIOL

ENTRENAMENT-SORTIDA EXTRAORDINÀRIA, 2 DE JULIOL
Els amics de la Cursa de la Campana ens en tenen preparada una de grossa per al proper diumenge. Reserveu el dia: 2 de juliol!
Anirem a conèixer el circuit de la Marató (Única)  de la Campana. Per als que us vau quedar amb les ganes de fer la Marató, us convidem a una sortida en grup per fer una gran part del recorregut.
La proposta és començar a les 7'30 des de la Casa de l'Obac: seguirem per la Torrota de l'Obac, Pou de Glaç, Castellsapera, Coll de Correu, Fonts de Rellinars (amb avituallament), Hostalets d'en Daví, la Trona, Camí Ral i arribada a Rellinars. 
Són uns 24km que no els qualificarem com a entrenament. El que volem és que conegueu el circuit de la Marató que anava pel sector de Rellinars, amb punts macos i interessants.
Ho farem amb tranquil·litat, trotant suaument a les baixades i plans, i caminant el que calgui a les pujades, també fent grup per ritmes sempre que sigui possible.
Sí que és important la infraestructura de vehicles, ja que s'hauran de deixar a Rellinars per tornar cap a l'Obac a recollir els que s'han deixat allà per arribar.
Per això és important que ens confirmeu la vostra assistència: a través de la Cursa de la Campana o a VacarissesCorre.
😉
https://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=17565353
Aquest cop no t'ho pots perdre!
Salut i km!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada