dimecres, 5 de juny del 2013

33333

33333 GRÀCIES
L'entrada d'avui no fa referència a cap esdeveniment atlètic ni la protagonitza algun corredor o corredora de VacarissesCorre.
El protagonisme d'avui és per a tots vosaltres que des dels inicis d'aquest bloc fins avui heu anat clicant un cop darrere l'altre perquè esteu interessats o teniu curiositat per allò que publiquem setmana rere setmana. En nom de l'Edu, que és qui va iniciar aquesta engrescadora aventura del bloc, i en nom de VacarissesCorre  MOLTÍSSIMES GRÀCIES!
Salut i km!

2 comentaris:

  1. Una xifra rodona per continuar endavant amb la història de VacarissesCorre. Gràcies per recordar que he format part d'ella.
    Una salutació per tothom
    Edu

    ResponElimina
  2. Agraïment compartit, Edu! Ep!, i encara en formes part! Quan portaves tu el bloc em feia molta il·lusió anar-lo obrint per veure quines notícies hi sortien i quines fites havien assolit els nostres companys. Ara que me'n faig càrrec i sóc l'únic que hi treballa encara, de tant en tant, molt de tant en tant, quan obro el bloc tinc la il·lusió que algun dia hi apareixerà alguna notícia que no hauré escrit jo i em farà molta il·lusió descobrir-la.
    Josep Maria

    ResponElimina