dilluns, 17 de juny del 2013

"HAT-TRICK" LA CAMPANA

L'ENDEMÀ
En una jornada històrica per a la Campana perquè mai abans s'havia baixat de l'hora, un total de 444 corredores i corredors van creuar la línia d'arribada (l'organització comptava amb més de 500 inscripcions). Val a dir que el dia es va portar bé perquè fins a Can Còdol vam estar acompanyats d'un cel ennuvolat i d'una temperatura agradable tenint en compte el temps que havíem tingut durant la setmana; llàstima que les 4 gotes de la sortida duressin tan poc.

La classificació masculina va quedar així:
1r Bouychamane, Samir, 00:56:54
2n Guillén, Pol, 00:58:30
3r Ordoñez Sobrado, Pere, 01:02:40
I la classificació femenina, per sisè any consecutiu, va comptar amb el lideratge de la Mònica Ardid:
1a Ardid, Mònica, 01:11:38
2a Ní Chuaig, Niamh, 01:14:50
3a El Kakdi, Ahlam, 01:18:43
A banda de la Mònica, altres corredors de VacarissesCorre també van pujar al podi: l'Edu Lahor i la Judit Benet van ser els primers classificats en categoria masculina i femenina locals i el Pol Prats va ser el primer de la seva categoria.
Moltes felicitats!
I també moltíssimes felicitats per a la resta de companys: per haver superat els reptes personals, per haver millorat la marca, per haver participat o per haver volgut gaudir, senzillament, de la nostra cursa.
I és que ahir jugàvem a casa, i això sempre ho fa especial.
Salut i km!
Ep! Però això no s'ha acabat. Us esperem dimarts, dijous i dissabte en els entrenaments habituals perquè córrer és la nostra passió i VacarissesCorre és el nostre club.
PD: recordem als ciclistes que van agafar l'aigua dels avituallaments que era per als corredors i corredores que la Cursa de la Campana era solidària i que també poden col·laborar amb el Banc dels aliments de Vacarisses com van fer els corredors, gràcies als quals es van recollir més de 500kg d'aliments. Que la solidaritat sigui recíproca!