diumenge, 9 de juny del 2013

LA MAQUINISTA

VI CURSA LA MAQUINISTA PER LA INTEGRACIÓ
Aquest diumenge ha tingut lloc la sisena edició de la tradicional cursa de la Maquinista.

Participar-hi té caràcter solidari i cada edició hi ha una fundació beneficiada que rep l’aportació altruista de tots els corredors populars en realitzar la inscripció.

La cursa transcorre pel districte de Sant Andreu amb la intenció de conscienciar sobre la integració dels discapacitats a través de l’esport. És la carrera popular amb major participació d’atletes discapacitats i amb deficiències tant físiques com intel·lectuals. Hi han participat més de 4.000 corredors i compta amb la major participació d’atletes discapacitats d’arreu, amb prop més de 300 inscrits. 


En aquesta sisena edició gran part de la recaptació de la carrera es destinarà a La Fundación Cruyff, Fundació sense ànim de lucre que funciona des del 1995 i mobilitza la joventut a través de projectes esportius per a nens amb discapacitat.
 Enguany hi han corregut l'Elena i el Josep Maria, ambdós molt satisfets perquè l'Elena per primer cop ha baixat de 30 minuts i el Josep Maria per primer cop ha baixat de 20 minuts.
Felicitats als 2!

Llàstima que en recollir el cotxe del pàrquing algú els ha volgut aigualir la festa trencant-los el vidre per robar-hi a l'interior. Ens comenten alguns companys que últimament acostuma a passar a moltes curses.
Salut i km!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada